MARDİN / ARTUKLU - Cevizlik Şehitler Ortaokulu

Kas

Bilinçli İnternet Kullanımı Siber Zorbalık konuları hakkında seminer düzenlendi öğrenciler bilgilendirildi.

Kas

Öğrencilerimizin tenefüslerde daha keyifli ve verimli vakit geçirmeleri için koridora stranç masası kurduk.

Kas

Öğretmenler gününüz kutlu olsun! Bilgeliğiniz, bağlılığınız ve nezaketiniz bizi her zaman doğru yola götürecek ve daha iyi insanlar olmamız için bize ilham verecektir.

Öğretmenler Günü kapsamında hep birlikte güzel bir akşam yemeği organize ettik.

Kas

2023-2024 eğitim öğretim yılı uyum haftasına yönelik rehberlik uygulamaları kapsamında 5.sinif öğrencileri ile rehberlik servisinde grup rehberliği yapıldı.ortaokul kademesine geçisin öğrencide oluşturabileceği kaygi durumunu ortadan kaldirmak için öğrenciler ile okulun fiziki koşulları ,okulun kuralları sosyal etkinlikleri, karşılaşacakları yeni durumlar ve rehberlik servisi konularında bilgilendirmeler okul rehber öğretmeni çimen kahraman tarafından yapıldı.

Kas

Hayvanları Koruma Günü kapsamında öğrencilerimiz ile birlikte köydeki hayvanları için küçük mama poşetleriyle mama dağıtımı yaptık. Bu esnada hayvan sevgisinden ve onları korumamız gerektiğinden bahsedildi.

Kas

Büyük komutan, büyük devlet adamı, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu ve Milli mücadelenin kahramanı Mustafa Kemal Atatürk’ü aramızdan ayrılışının 85. yılında milletimiz adına saygı, minnet ve rahmetle anıyoruz

Okulumuzda diğer öğrencilerimize örnek olan öğrencilerimizi seçtik

2022 2023 Yılında yaptığımız çalışmalardan