MARDİN / ARTUKLU - Cevizlik Şehitler Ortaokulu

Nis

Artuklu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce başlatılan “Fidan Dikiyoruz, Birilkte Büyüyoruz” projesi kapsamında okulumuzda fidan dikme ve bahçe düzenleme çalışması yapıldı.

“Yeşil bir gelecek için Artuklu’da okullar yeşilleniyor”

Nis

Mrt

Dünya Kadınlar Günü kapsamında okulumuzdaki bayan öğretmenlerimize yemek ikramımız oldu ve hediyelerini takdim ettik.

Mrt

Mardin 'de düzenlenen İlkokulları Arası İstiklal Marşı Güzel okuma yarışmasında il birincisi olduk ve öğrencimize katıldığımız törende ödülü takdim edildi.

Ara

Bina girişinde Atatürk ve 15 Temmuz köşeleri oluşturuldu.

Ara

Sınav'a giricek öğrencilerimiz için periyodik olarak deneme sınavları yapılıyor

Ara

Öğrencilerimiz patlamış mısır eşliğinde film izlediler.

Ara

Öğretmenler arası masa tenisi turnuvası düzenledik

Ara

Okulumuzda dilek kutusu oluşturarak öğrencilerimizin dilek istek ve şikayetlerini dikkate alıyoruz. Öğretmen - Veli - Öğrencilerimizin görüşleri değerli

Ara

Öğrencilerimize belgesel günleri kapsamında keyifli vakit geçirdiler.

Ara

Sebeb-i Ziyaretimiz Öğrencimiz projesi kapsamında öğrencilerimizin evlerine misafir olduk.Değerli velilerimize misafirperverliği için teşekkür ederiz

Ara

Cevizlik Şehitler ilkokulu Anasınıfı olarak Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında okunacak kitaplar ve projenin süreci hakkında velilerle bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Okuma yazma konusunda dezavantajlı çocuklarımız için çalışmalar yapıldı.

Öğrencilerimizin evlerine küçük ziyaretler gerçekleştirdik