MARDİN / ARTUKLU - Cevizlik Şehitler Ortaokulu

Cevizlik Şehitler Ortaokulu

05454201740
Adres
CEVİZLİK MAH. CEVİZLİK KÜME EVLERİ CEVİZLİK ŞEHİTLER İLKOKULU VE ORTAOKUL BLOK NO: 192 ARTUKLU / MARDİN
Vizyon
Okulumuzda önceliğimiz diyologtur,öğrenciler veliler ve öğretmenlerimiz le birlikte başarılı olmının yanı sıra eğitimli breyler yetiştirmek için el eleyiz
Misyon
öğrencilerimizin kendi yetenekleri doğrultusunda öğrenmelerini sağlamak,onların bilgili,becerikli ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara 21. yüzyılın gelişen gereksinimlerine yanıt verebilecek becerileri kazandırmaktır
Başarılar
Okulumuz 2020-2021 eğitim öğretim yılında lgs sınav başarısında devlet okulları arasında ilçe 5.si olmuştur. Matematik ve İnkılap Tarihi branşlarında ilçede 2. olmuştur.
08:30- 15:05
Okulumuz kömür kaloriferi ile ısınmaktadır.
Uydu İnternet (VSAT)
Öğretmenlerimiz servisle ve özel araçlarıyla ulaşım sağlamaktadırlar.
Yerleşim Yeri
Merkez bir köy ,insanları gayet sıcak kanlı öğretmene saygılıdırlar ,öğrenci ve öğretmen servisi dışında herhangi bir ulaşım yok.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Cevizlik Köyü, Artuklu/Mardin. Köyümüz il merkezine uzaklık 18 km uzaklıkta, Diyarbakır anayoluna 12km uzaklıktadır.
Okulun Sınav Başarı Durumu
Köyümüzde Sağlık Ocağı ve Jandarma Karakol Komutanlığı mevcuttur.